Sosyal Sorumluluk

Ana sayfa > Kurumsal > Sosyal Sorumluluk

Vibroblok, toplum için değer yaratan ve kalıcı farklı sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman desteklemektedir.

Sürdürülebilirlik bilgi ve anlayışı geliştikçe bu konudaki uygulama ve iş birlikleri de artmaya devam etmektedir. 21. yüzyıl şirketlerinin yeni iş yapma modelleri klasik iş yapma modelinden çok daha farklı bir anlayışa sahiptir. Artık şirketlerin sadece hissedarları ve ekonomi için finansal değer yaratmaları değil, iş yapma modelleri ile toplumun sorunlarına çözüm getirmeleri beklenmektedir. Bu bazda şirketler için toplumsal katkıda bulunma işlerinin bir parçası olmaya başlamıştır. Vibroblok geçmişte değişik bölgelerde gerçekleştirdiği katkılarını daha sistemli ve daha kapsayıcı bir modele doğru taşımaktadır.

Vibroblok Çevre

Gelecek için doğal ve çevreci ürünler üretmeyi ilke edinen Vibroblok, yaptığı üretimde çevreye zarar vermediğini uluslar arası belgelerle ispatlamıştır. Vibroblok üretimlerinde en az atık oluştururken doğaya zarar verilmemesi konusunda da hassasiyet göstermektedir.

Vibroblok Kan Bağışı

Vibroblok yönetici ve çalışanları Kızılay'a her yıl düzenli olarak kan bağışı yapmaktadır. Kan vermek insan vücudu için oldukça önemli ve faydalıdır. Günlük yaşantıda herhangi bir zararı olmayan kan bağışı vücuttaki kalp krizi ihtimalini de %90 azaltmaktadır. Bu bilincin çalışanlarımız aracılığıyla tüm bireylere yayılmasına katkı sağlıyoruz.